Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Cops n Robbers DL

copsandrobbersdeluxe

Gokkast Cops n Robbers DL is de luxe uitvoering van de gokkast Cops n Robbers waarbij er een race tussen de Cop en de Robber wordt gespeeld.

Het spel wordt gespeeld op de drie rollen met één horizontale winlijn en met een inzet van 10 eurocent. Je kan je winsten verdubbelen met de Gamble functie met een maximum van 200 credits.
Tijdens het basisspel bepaal je aan de hand van goudzakjes de hoogte van de prijs die er te winnen valt bij het bovenspel. Met name: als er drie goudzakjes kriskras op de draaiwielen te zien zijn dan licht er een volgend goudzakje op. Het eerste zakje is goed voor een mystery prijs en de volgende zakjes verveelvoudigen de prijs. Door de ‘Take Loot’ knop te gebruiken kun je de gewonnen prijs innen of je kunt er voor kiezen om met de Gamble knop je prijs te verdubbelen. Als er en prijs wordt gewonnen die niet overeenkomt met een van de waarden bij de Gamble feature dan start er een automatische Gamble tot er een waarde is die wel voorkomt bij de Gamble feature.

Vanaf 16 punten kan je het vervolgspel spelen door op de ‘Robber’ knop te drukken. Er worden dan altijd 8 punten van het tegoed genomen als inzet. Naast de Loot meter staat het maximaal aantal punten dat je telkens kan winnen. Het doel van het vervolgspel is om de Millionairs Row te bereiken. Hiervoor moet je drie sleutels bijeen sparen en moet je ook de positie bereikt hebben om deze te gebruiken om naar binnen te kunnen gaan. Het vervolgspel kun je op elk moment stoppen door op de knop Take Loot te klikken.

Speel gokkast Cops n Robbers DL