Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Club21

club21

De simbat gokkast Club 21 heeft twee spellen in één namelijk een basisspel met een spaarsysteem en een vervolgspel met het kaartspel één-en-twintigen.

De Club 21 start standaard met het basisspel wat gespeeld wordt op de onderste drie rollen met één winlijn en een inzet van 1 credit of 10 eurocent. Er is een speciaal spaarsysteem waar mystery prijzen mee te winnen zijn. Op de derde rol van het spel staan de afbeeldingen van een hart, klaver, ruit en schoppen. Als zij boven of onder de winlijn zijn verschenen dan krijg je een prijs tussen de 2 en 100 credits. Maar als alle symbolen op de winlijn vallen dan krijg je een prijs van 8 tot 200 credits. Je kan met de winsten gambelen of doorspelen in het bovenspel en gaan één-en-twintigen.

In het vervolgspel ga je dus het Club 21 spel spelen tegen de bank. Je krijgt een eerste kaart te zien en als je hebt ingezet dan wordt er een volgende kaart gedeeld. Doel van het spel is om hoger dan de bank te eindigen en zo dicht mogelijk bij 21. Bij gelijkspel wint de bank, bij meer dan 21 punten door de speler wint de bank ook en gaat de inzet verloren. Als er na 7 getrokken kaarten nog geen 21 punten zijn gehaald dan wint de speler en de winst is gelijk aan het aantal ingezette credits. Bij dit kaartspel zijn er wel tot 1000 credits te winnen.

Speel gokkast Club21