Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Club Millionaire

clubmillionaire

Gokkast Club Millionaire bestaat uit een basisspel en een vervolgspel met een spannende bonusfeature waarbij je tot 9000 credits kan winnen per bonusspel.

Bij deze gokkast speel je het basisspel op de klassieke manier namelijk op de onderste drie rollen met 1 credit per speelronde en met één winlijn.De punten die je hebt gewonnen in het basisspel kun je verdubbelen tot 200 punten met de speciale Gamble functie.

Het vervolgspel wordt ook gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel maar dan met een andere inzet namelijk met 5, 10, 20 of 40 credits per draai en bij alle inzetten wordt er gespeeld op 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn aangegeven door de dunne lijnen over de symbolen. Hoe hoger de inzet hoe hoger de prijzen, zo ook bij het bonusspel.
Bijzonder bij deze gokkast is dat er bij elke inzet, helemaal willekeurig een bonus feature gestart kan worden. Hiermee kunnen tot maximaal 9 free spins aan het prijzenrad worden gewonnen. Bij inzet van 5 credits is de maximale prijs 1800 credits, bij inzet van 10 credits is de maximale prijs 3600 credits, bij inzet van 20 credits is de maximale prijs 5400 credits en bij de inzet van 40 credits is de maximale prijs 9000 credits!

Speel gokkast Club Millionaire