Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Club Gold

clubgold

Gokkast Club Gold is een traditionele gokkast met een basisspel en een clubspel dat op dezelfde rollen worden gespeeld. Tijdens het bovenspel leveren de Club Gold symbolen Mysterie prijzen op.

Het basisspel van de gokkast Club Gold wordt gespeeld op drie rollen met één horizontale winlijn en je inzet per draai is 1 credit wat gelijk is aan 10 eurocent. De winnende combinaties voor het basisspel staan afgebeeld naast de drie rollen en het gouden Clubsymbool levert extra prijzen op. Met dit symbool kun je mystery prijzen winnen tot 200 punten. Met de gewonnen punten uit het basisspel kun je een Kop of Muntspel spelen om ze te verdubbelen naar 200 credits.

Het clubspel of bovenspel wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar je zet in met vier credits per draai en heb 8 winlijnen. Een aantal symbolen geven ook bij een kriskras combinatie een mystery prijs. Als je een prijs wint dan wordt deze eerst zichtbaar in de display en daarna naar de clubmeter over gezet. Er kunnen maximaal 200 punten worden behaald en heb je 200 punten behaald dan gaan deze automatisch naar de creditmeter.

Speel gokkast Club Gold