Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Club 2000

club2000

Gokkast Club 2000 heeft een basisspel met kriskras prijzen en een speciaal Club spel als vervolgspel met leuke mystery prijzen.

De Club 2000 heeft een basisspel dat op de onderste drie draaiwielen wordt gespeeld voor 1 credit en met één horizontale winlijn.De prijzen die er te winnen zijn in het basisspel zijn afgebeeld in een winschema rechts naast de drie draaiwielen maar het Club symbool is iets speciaals en levert kriskras mystery prijzen op tot een maximaal aantal van 200 credits. Deze gewonnen credits kun je via de knop ‘To Clubmeter’ verplaatsen naar de clubmeter van het vervolgspel of met de knop ‘Collect’ toevoegen aan de creditmeter van het basisspel. Maar je kan er ook voor kiezen eerst een gokje te wagen en je punten te verdubbelen of te verliezen met het Kop/Munt spel.

Bij het bovenspel, of Clubspel, speel je op dezelfde draaiwielen als het basisspel maar met een inzet van 4 credits en andere winlijnen. Op het winschema bovenaan kun je zien dat een aantal symbolen alleen op de winlijn een prijs opleveren maar dat er ook een aantal symbolen zijn die bij een kriskras combinatie prijzen opleveren. Ook zijn er bij de Club 2000 gokkast mystery prijzen bij het clubspel te winnen met het speciale Club symbool.

Speel gokkast Club 2000