Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Classic

classic

De simbat gokkast Classic heeft een basis- een een vervolgspel dat op dezelfde drie rollen worden gespeeld en er is een zeer duidelijk prijzenschema per bet met een maximum win van 200 credits per ronde.

Het basisspel van de Classic gokkast wordt gespeeld op drie rollen en heeft één horizontale winlijn. De inzet is altijd 1 credit per draai of 10 eurocent. De prijzen die je kan winnen tijdens het basisspel staan duidelijk vermeld in het winschema onder Bet 1. Bijvoorbeeld: je ziet daar dat het symbool 7 een prijs oplevert tussen de 2 en 200 punten. Je kan je prijzen verdubbelen met de gamble functie als je die gok wilt wagen.

Het vervolgspel van de Classic wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar dan met een inzet van 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 punten per draai. Vanaf de inzet met 8 punten neemt het aantal winnende combinaties toe. Op het prijzenschema kun je precies zien met welke bet en met welke combinaties je welke kan prijzen winnen. Wanneer je 200 punten hebt gewonnen gaan deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel en keer je terug naar het basisspel. Je kunt ook zelf je punten overzetten naar de creditmeter door op de knop Collect Clubmeter te klikken. Het is een simpel spel maar een echte klassieker die iedereen zal bekoren.

Speel gokkast classic