Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Cashwheel

cashwheel

Gokkast Cashwheel is een spel met een basis- en en vervolgspel en een spannend cash weel als bonusspel waarbij je tot 200 credits per ronde kan winnen.

Als je het spel Cashwheel gaat spelen dan begin je altijd met het basisspel dat wordt gespeeld op de drie rollen met één horizontale winlijn. Je speelt met een inzet van één credit per draai wat overeenkomt met de waarde van 10 eurocent. De Cashwheel gokkast heeft een automatische Hold functie om goede symbolen bij te houden maar deze kan ook uitgezet worden.

Als er voldoende punten zijn gespaard op de clubmeter kan je het vervolgspel gaan spelen met inzetten van vijf of van tien credits per draai. In het vervolgspel zijn er veel meer winlijnen die kriskras over de draaiwielen lopen dus je hebt veel meer kans om te winnen. Als je kriskras een combinatie van drie blauwe of drie rode sterren hebt dan wordt de Magic Circle geactiveerd, het Cashwheel. Er zijn vier cirkels en door middel van de stopknop krijg je ofwel een bepaald aantal credits, moet je stoppen of kan je door naar de volgende ronde. Bij elke cirkel die je opschuift ontvang je meer credits en dit tot 200 creidts per keer.

Speel gokkast Cashwheel