Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Cashino

cashino

Gokkast Cashino heeft een basisspel en een vervolgspel met zeven prijzenschema’s voor extra veel winnende en winstgevende combinaties.

De Cashino gokkast heeft een basisspel waarbij je met een inzet van één credit op de vijf draaiwielen speelt met 5vijfwinlijnen. De prijzen die je wint tijdens het basisspel zijn te verdubbelen tot een maximum van 200 credits met het speciale Gamble spel. Hierbij speel je een Head Tail spel en moet je voorspellen wat er zal gaan vallen. Heb je het goed dan verdubbel je je credits, heb je het fout dan verlies je ze. Je kunt er ook voor kiezen om je gewonnen credits te innen. Dit doe je door op de knop Collect te klikken.

Het vervolgspel van Cashino kan alleen worden gespeeld als er tijdens het basisspel voldoende credits zijn gewonnen. Dit spel wordt op dezelfde vijf draaiwielen en bijhorende winlijnen gespeeld als het basisspel maar de credits variëren tussen twee tot en met 32 credits per draai en bij elke inzet geldt een ander prijzenschema. Hoe hoger je inzet hoe hoger de prijzen. Je kan in het bovenspel tot 2000 credits winnen.

Speel gokkast Cashino