Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Cash Multiplier

cash-multiplier2
De simbat gokkast Cash Multiplier is een fruitmachine met een basis- en een bovenspel en het bovenspel heeft extra win mogelijkheden doordat zilveren en gouden munten.

Als je gaat gokken op de fruitmachine Cash Multiplier begin je met het basisspel dat wordt gespeeld op de onderste drie draaiwielen met inzet van 1 credit per speelronde en één winlijn. Voor het vergroten van je winkans kun je gebruik maken van de Hold knoppen onder de rollen. Hiermee kun je een rol met gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde. Alle gewonnen prijzen kun je nog eens proberen te verdubbelen met de Gamble functie maar je kunt ze ook innen door op de knop Collect te klikken.

Ja kan altijd overstappen naar het bovenspel dat wordt gespeeld op de bovenste drie rollen met 5 winlijnen en met inzetten van 5, 10 of 20 credits per draai. Er zijn gouden en zilveren munten die extra prijzen opleveren. Als je voor 20 credits speelt is een zak met goud een wild symbool. Wanneer je speelt met inzet van 5 credits dan krijg je een extra prijs als je drie zilveren munten hebt. Bij een inzet van 10 credits krijg je extra prijs bij het verschijnen van drie gouden munten en bij inzet van 20 credits krijg je extra credits bij het willekeurig verschijnen van gouden of zilveren munten. Deze gouden en zilveren munten activeren ook de multiplier die tot x10 kan oplopen en dus tot 2000 credits kan opleveren!

Speel gokkast Cash Multiplier