Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Cash Explosion

cashxplosion

Gokkast Cash Explosion heeft een basisspel en een bijzonder bovenspel in de vorm van een soort boter, kaas en eieren spel of een OXO spel.

Het basisspel van de Cash Explosion wordt gespeeld op de onderste drie rollen met één horizontale winlijn en met een inzet van 1 credit of 10 eurocent. Je ziet naast het winschema ook een sterrentabel want sterren die ergens op rol 1 en 2
verschijnen kunnen een mystery prijs tot 100 credits opleveren. Is er een derde ster aanwezig dan kan er zelfs een mystery prijs tot 200 credits worden gewonnen.

Het bovenspel van de Cash Explosion kun je alleen spelen als je genoeg credits op de clubmeter hebt staan. Dit spel wordt gespeeld op de bovenste rollen en het is een soort boter, kaas en eieren spel of een OXO spel. Er zijn 8 winlijnen en je kunt inzetten met 4, 8 of 16 credits per draai. Bij dit bovenspel komen alleen de symbolen X en O voor en je wint als er zich op een horizontale, verticale en/of diagonale lijn drie dezelfde symbolen bevinden. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen die je kan winnen.

Speel gokkast Cash Explosion