Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Cash Boom

cashboom

De simbast gokkast Cash Boom is een leuk gokspel met een explosieve bonusfunctie waarbij je tot honderden credits per draai kan winnen met de Bonusfunctie die lijkt op een rad van fortuin.

Het basisspel van het Cash Boom gokspel is zeer simpel namelijk een fruitmachine met drie draaiwielen met één horizontale winlijn en een inzet van 1 credit per draai. Gewonnen punten kan je verdubbelen door te gokken op Head of Tail.

Het vervolgspel van de Cash Boom wordt op dezelfde rollen gespeeld als het basisspel maar met een inzet van 4 of 8 credits per draai en vijf winlijnen. Alsook wordt dan de Cash Boom functie geactiveerd. Dat is een rad waarop nummers oplichten. Als je een ‘Go’ krijgt naast de draaiwielen onderaan dan krijg je dit bedrag in de Cash Boom meter. Dat bedrag wordt uitbetaald bij een ‘Cash Boom’ symbool naast de draaiwielen. Als je een ‘Stop’ krijgt naast de draaiwielen dan wordt de meter gereset en start het sparen opnieuw. Maar zolang er geen ‘Stop’ symbool komt kan je zeer veel credits winnen.

Speel gokkast Cash Boom