Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Break Out

BREAKOUT

De Simbat Gokkast Break Out heeft een klassiek basis- en een vervolgspel met fruitsymbolen maar als je het bonusspel speelt dan begint er een spannend schietspel waarbij je 480 credits per ronde kan winnen.

Bij de gokkast Break Out speel je standaard eerst het basisspel met fruitsymbolen op drie draaiwielen. Dit basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met één winlijn. De gewonnen prijzen bij het basisspel kun je met het speciale gokspel nog eens verdubbelen naar maximaal 200 credits. Dit doe je door op de knop Gamble te klikken. Je kan bepaalde draaiwielen vastzetten door op de Hold knop te drukken.

Het vervolgspel wordt ook gespeeld op een klassiek drie draaiwielenspel met fruitsymbolen maar met een hogere inzet namelijk een inzet van 5 of 10 credits per draai. Dit vervolgspel wordt gespeeld op de bovenste drie draaiwielen en er zijn vijf actieve winlijnen. Bij een inzet van 10 credits per draai tellen ook de symbolen van de Ballen mee die op verschillende symbolen staan afgebeeld. Als je drie Ballen op je draaiwielen krijgt start automatisch het bonusspel namelijk het speciale schietspel. Als je tijdens dit bonusspel met een pijl op een waarde stopt ga je een niveau hoger waardoor je tot 480 extra credits kunt winnen per spel.

Speel gokkast Break Out