Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Black Bull

BLACKBULL

De Simbat gokkast Blackbull is een gokkast met een basisspel, een vervolgspel waarin alle combinaties kriskras tellen en zeer veel mysterie prijzen tot maar liefst 600 credits per draai.

De gokkast Black Bull heeft een basisspel een een bovenspel dat allebei op dezelfde drie rollen worden gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit, of 10 eurocent per draai en met één winlijn. Uitzondering hierop is het symbool van de Blackbull. Deze levert kriskras prijzen op. Bij twee kriskras Blackbull symbolen win je een mystery prijs tussen de 2 en 200 credits, bij drie Blackbull symbolen willekeurig op de drie draaiwielen, win je een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits.

Het vervolgspel kun je ook spelen zonder eerst het basisspel te moeten spelen. Je klikt op de knop Choose Game en selecteert daarmee de inzet per draai waar je het vervolgspel mee wilt gaan spelen. Bij het vervolgspel kan er worden ingezet met 5 of 20 credits per draai en hoe hoger je inzet, hoe hoger de prijzen. Bij een inzet van 20 credits levert het symbool van de Black Bull een mystery prijs op tot maximaal 200 credits per Blackbull symbool. Hierdoor is er een kans op het winnen van 600 credits in één draaironde.

Speel gokkast Black Bull