Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Big Money Game

BIG-MONEY-GAME

Gokkast Big Money Game van Simbat heeft een kleurrijk basisspel en een vervolgspel met fruitsymbolen. Verder nog een heel leuk bonusspel in de vorm van het Big Money Wheel waar je heel snel heel veel geld mee kan verdienen.

De Big Money Game begint altijd met het basisspel op drie rollen met één winlijn. Er wordt gespeeld met een inzet van 1 credit per draai wat gelijk is aan 10 eurocent. Het winschema naast het Big laat zien welke winnende combinaties er allemaal zijn. Gewonnen punten uit het basisspel kun je verdubbelen met de Gamble functie. De Hold knop laat bepaalde draaiwielen vastzetten.

Het vervolgspel van deze simbat gokkast wordt ook op de onderste draaiwielen gespeeld maar dan met vijf winlijnen in plaats van eentje en de inzetten zijn uitgebreider namelijk van 5, 10 of 20 credits per draai. De prijzen zijn hoger naarmate de inzet verhoogd wordt.

Het Big Money Wheel is de special feature van de Big Money Game en maakt het spel zo leuk en spannend. Deze wordt geactiveerd als er tijdens het spelen van het bovenspel kriskras drie Z-bar symbolen op de drie draaiwielen verschijnen. Bij inzet van 5 credits draait het wiel 1 keer, bij inzet van 10 credits draait het 2 keer en bij inzet van 20 draait het 3 keer. Het Big Money Wheel stopt op een symbool. Vervolgens gaan de draaiwielen onderaan draaien en als deze ook combinaties vormen met het door het Big Money Wheel aangeduide symbool wint men zeer veel geld.

Als er 200 credits of meer op een meter zijn verzameld dan gaan deze credits automatisch naar de creditmeter. Punten die in het vervolgspel worden gewonnen kunnen met de Collect knop naar de creditmeter worden gezet. Met de Choose game knop kun je altijd weer terug naar het basisspel.

Speel gokkast Big Money Game