Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Bar 7

BAR7

Gokkast Bar 7 is een traditionele gokkast die bestaat uit een basisspel, een bonusspel en een bovenspel waar met een hogere inzet kan worden gespeeld en waar je dus ook kans hebt op grotere prijzen. Het is een simpel spel waar je toch veel geld mee kan verdienen.

In het basisspel is de inzet 1 credit of 10 eurocent per draai. Je basisspel tegoed staat weergegeven op de creditmeter. Het Basisspel bestaat uit drie draaiwielen met op iedere rol drie symbolen symbolen.Er is één winlijn die staat aangegeven met een dunne horizontale lijn. Het winschema staat rechts van de draaiwielen. Via de ‘Hold’ knop kan je een bepaald symbool vasthouden, met de ‘Reset’ knop kan je dit weer ongedaan maken. Behaalde winsten in het basisspel van gokkast Bar 7 kunnen worden opgespaard op de winbank of kunnen worden ingezet in het Bar 7 bonusspel.

Het Bar 7 bonusspel wordt geactiveerd als men een prijs wint in het basisspel. Rechtsonder zal het bonussspel beginnen knipperen, heel duidelijk. Je moet dan gokken op het ‘Bar’ of het ‘7’ symbool. Telkens als je goed gokt verdubbel je je winst maar als je fout gokt verlies je je winst. Je kan ook gewoon je credits innen door op de ‘Collect’ knop linksonder te drukken. Je kan telkens je winst verdubbelen tot maximum 200 credits.

Winsten die naar de Bar 7 Powermeter, links bovenaan, worden doorgezet kunnen worden ingezet in het Gokkast Bar 7 Bovenspel. Hier kan worden gespeeld met een hogere inzet, respectievelijk 5, 10, 15 of 20 credits en er kan ook meer winst gemaakt worden. Het bovenspel bestaat uit een rollenspel met 3  draaiwielen met uitsluitend BAR en 7 symbolen. Er wordt in het bovenspel op 8 winlijnen gespeeld die kriskras door elkaar lopen.
Om het bovenspel te starten druk je op de knop met het BAR of 7 symbool. Wanneer het gekozen symbool 3 keer op een winlijn valt dan win je een prijs waarvan de hoogte afhankelijk is van de gekozen inzet. Om meer kans te maken kun je ook op beide symbolen tegelijkertijd inzetten.

Vanaf 100 punten op de Powermeter gaat de Supergamble feature van start. Hierbij heb je de mogelijkheid om de 100 credits te verdubbelen naar 200 credits. Druk wanneer je 100 credits hebt op de knop met “collect” erop waarna het Supergamble icoontje oplicht. Eens de Supergamble feature van kracht is gaat het heel snel met punten en geld te verdienen.

Speel gokkast Bar 7