Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Andy Capp

andycapp

Het unieke en leuke aan de Andy Capp gokkast van Simbat is dat meteen na het spelen van het basisspel ook het vervolgspel gespeeld kan worden. En omdat men in het vervolgspel veel geld kan winnen maakt dat dit zo’n interessant goksspel is.

Het basisspel van de Andy Capp gokkast vindt plaats op de onderste drie rollen en er is één horizontale winlijn in het midden. De inzet hier is één credit per draai wat hetzelfde is al 10 eurocent per draai.
Het leuke aan dit goksspel is dat als men geld wint men dit kan verdubbelen tot 200 credits met het ‘Gamble’ spel. Als je hier op drukt dan moet je gokken op ‘Head’ of ‘Tail’. Gok je juist dan heb je dubbel zoveel gewonnen credits. Speel je liever veilig druk dan op de ‘Collect’ knop en jouw gewonnen credits worden aan de Creditmeter toegevoegd. De ‘Hold’ functie bij het Andy Capp gokspel zorgt ervoor dat men zelf kan beslissen om bepaalde wielen vast te zetten bij een volgende draai. Dit verhoogt uiteraard enorm de winstkansen.

Het unieke van het Andy Capp spel is het  vervolgspel. Dat vervolgsspel gaat van start als de cijfers in juiste volgorde van 1 tem 6, die als nevensymbolen op de rollen staan, vallen zonder dat er een winnende combinatie was in het basisspel. Want dan egint Andy naar buiten te wandelen. Maar hij mag niet ingehaald worden door Flo, zijn vrouw, die hem achterna gaat met de deegrol, want anders stopt dit vervolgspel. Als dit spel wordt gespeeld dan worden er geen credits van de creditmeter gebruikt en dit vervolgspel is dus gratis. Tijdens het spelen van dit spel vallen er veel extra punten te winnen. Het aantal stappen wordt bepaald door de dobbelstenen. Deze draaien en stoppen door op de Start knop te klikken. Als Flo in het blauwe gebied loopt dan is Andy veilig. De winsten bij het feature spel komen in de Plusmeter te staan. Je kunt deze innen of verhogen of verliezen. Hoe hoger het aantal punten op de Plusmeter, des te hoger de extra te winnen punten. Het vervolgspel wordt gespeeld voor een hogere inzet namelijk van 4 of 16 credits per draai. Het spannendste is als je voor 16 credits inzet speelt want dan is er een speciale ‘Nudge’ functie die de rillen één voor één nogmaals laat draaien voor extra winstkansen.

Speel gokkast Andy Capp