Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat Gokkast Allstars

allstars

De Simbat gokkast All Stars heeft een basispel en een bovenspel dat allebei op dezelfde rollen bovenaan gespeeld wordt. De sterren symbolen leveren de meeste credits op. Je begint met het spelen van het basisspel waarbij er maar één winlijn is. De inzet van het basisspel is 1 credit per draai wat overeenkomt met 10 eurocent per draai.

De prijzen die je tijdens het spelen van het basisspel wint kun je verdubbelen tot 200 credits door middel van het Gamble spel. Je kan dit gamble spel spelen door op de Gamble knop te drukken. Let wel: je kan hierdoor je gewonnen credits verdubbelen of verliezen. Wil je dit gamble spel niet spelen dan druk je op de Take Win knop en dan worden je punten gewoon aan je creditmeter toegevoegd zonder eerst een gokje te wagen. De mysterie prijzen in het basisspel zijn geweldig. Bijvoorbeeld: bij drie kriskras Sterren combinaties krijg je een mystery prijs tussen de 4 en 200 credits.

Ook het bovenspel van de Allstars wordt gespeeld op de bovenste rollen maar je kan dit enkel spelen als je genoeg punten hebt verzameld in het basisspel. In het bovenspel wordt er gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai en er zijn dan 5 actieve winlijnen. Met het Alls Stars game kan men veel geld winnen want met een inzet van 40 credits vallen er 1000 punten te winnen! Tijdens het spelen van het bovenspel worden op de achtergrond ook zogenaamde Winspelen gespeeld. Dit zijn afzonderlijke trekkingen waarvan je niets ziet, je ziet enkel wat je gewonnen hebt.
Speel gokkast All Stars