Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Allstars: een kast met mystery prijzen en hoge inzetmogelijkheden

allstarsEen van de Simbat gokkasten waarbij je met een flinke inzet kunt spelen is de fruitautomaat Allstars. Bij deze gokkast kun je bij het bovenspel inzetten met maar liefst 40 punten per draai. Uiteraard zijn de te winnen prijzen dan ook aanzienlijk hoger. Bij deze slot speel je, net als bij de meeste andere Simbat gokkasten, eerst een basisspel en vervolgens het bovenspel. Deze beide spellen worden op afzonderlijke rollen gespeeld. Bij het basisspel maak je extra kans op winsten door de mystery prijzen.

Als je de Allstars gokkast gaat spelen dan start je met het basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met inzet van 1 credit per draai. Er is 1 actieve winlijn waarop je prijzencombinaties zich moeten bevinden om in de prijzen te vallen. Het symbool van de Ster is hierop een uitzondering. Als deze kris kras op de rollen verschijnt krijg je een mystery prijs en deze ligt tussen de 2 en de 400 punten. Alle prijzen die je wint bij het spelen van het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het speciaal Gamble spel. Gok je goed dan verdubbel je je punten, gok je fout dan verlies je deze.

Bij voldoende punten op je creditmeter kun je er voor kiezen om door te spelen met het vervolgspel. Dit speel je met een inzet van 5, 10, 20 of zelfs 40 punten per speelronde. Je speelt dit op de bovenste rollen en er zijn dan 5 actieve winlijnen. Op de achtergrond worden tijdens het spelen van het bovenspel de zogenaamde winspelen gespeeld. Speel je met inzet van 5 punten dan is er 1 winspel, speel je met inzet van 10 punten dan zijn er 2 winspelen, speel je met inzet van 20 punten dan zijn er drie winspelen en speel je met inzet van 40 punten dan zijn er 5 winspelen. Hierbij zijn er afzonderlijke trekkingen die je flink veel extra punten op kunnen leveren.

Speel gokkast Allstars