Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Nieuwe Simbatgokkast: Stonehenge

stonehengeDe allernieuwste gokkast die onlangs werd uitgebracht door Simbat is de prachtige Stonehenge gokkast. Deze kast heeft als thema de wereldberoemde Stonhenge stenen, een prehistorisch monument welke is toegevoegd op de Werelderfgoed lijst van Unesco. Bij deze prachtig uitgevoerde slot zie je naast de tradionele gokkast symbolen ook extra symbolen ie alles met dit monument te maken hebben.

Je speelt bij deze mooie fruitautomaat een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel speel je op de onderste drie rollen en je speelt dit met inzet van 1 punt per ronde. Er is dan 1 geactiveerde winlijn. Je maakt bij bepaalde combinaties ook nog eens kans op een mystery prijs. De punten die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het Head/Tail spel. Uiteraard kun je ze ook gelijk innen. Heb je genoeg punten op je spaarmeter dan kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste drie rollen.

Het vervolgspel speel je met inzet van 8, 10, 16 of 20 punten per draai. Hoe hoger je inzet is des te meer symbolen komen er in het spel. Naast de traditionele symbolen zijn er dan ook de verschillende Stonehenge symbolen welke je nog meer kans op winnnen combinaties geven.

Speel gokkast Stonehenge