Luckland

Advertisement

Luckland geeft grootse bonussen weg!

Luckland geeft grootse bonussen weg!Ben jij de gelukkigste speler van het land? Misschien word je dat wel de komende week, dankzij het fantastische Luckland casino. Vanaf vandaag houden zij namelijk een reuze spannende wedstrijd ter gelegenheid van de Olympische Spelen, die gisteren van start zijn gegaan. Mis de kans niet om massa’s bonussen te krijgen bij Luckland deze week.

Luckland’s Olympische Herlaad Competitie

Gedurende een hele week, vanaf vandaag tot en met 13 augustus dus, kan je dagelijks genieten van 2 fantastische bonussen. Luckland organiseert namelijk hun Olympische Marathon, waar je dagelijks extra bonussen kan verdienen bovenop je storting. Ze noemen het een marathon, en hoewel ons een raadsel is waarom die zo heet staan we wel te popelen om deel te nemen aan deze actie. We zetten voor jou de stortingsbonussen even op een rijtje.

Zaterdag 6 augustus

Vandaag kan je profiteren van een herlaadbonus van 20% bij een storting van €30 of meer. Als je meer dan €50 stort, dan verdien je een herlaadbonus van maar liefst 90%.

Zondag 7 augustus

Morgen bedraagt de herlaadbonus 60% vanaf een storting van €40 en 100% als je €80 of meer stort.

Maandag 8 augustus

Op maandag heb je een bonus van 40% als je een storting maakt van €40 of meer. Maar als je slechts €10 meer stort, in totaal het bedrag van €50 dus, dan wordt je herlaadbonus 90%.

Dinsdag 9 augustus

Wanneer je dinsdag een bedrag stort van €30 of meer, dan bedraagt je stortingsbonus 20%. Stort je echter €50 of meer, dan wordt dat al meteen 90% bonus.

Woensdag 10 augustus

Op woensdag telt de bonus hetzelfde op als op zondag. Dat betekent dus dat je 60% bonus krijgt vanaf een storting van €40 en 100% bonus wanneer je meer dan €80 stort.

Donderdag 11 tot en met zaterdag 13 augustus

Om de actie af te sluiten, zit er een dikke bonus in van maar liefst 150% wanneer je €100 of meer stort. Vanaf een storting van €40 bedraagt de herlaadbonus 50%.

Simbat doet alvast mee aan deze actie. Jij ook?