Nieuwsberichten

Advertisement

Jackpot van meer dan €1 miljoen gevallen

Jackpot van meer dan €1 miljoen gevallenWe hebben weer een gelukkige jackpotwinnaar. Deze geluksvogel heeft afgelopen vrijdag maar liefst €1.021.243 in de wacht weten te slepen. Helaas weten we nog niet waar de jackpot gevallen is en wie de winnaar precies is. Wel weten we dat hij nu een leuke vakantie kan vieren, een mooi huis kan kopen of misschien wel zijn baan kan opzeggen. Misschien begint hij wel zijn eigen bedrijf of schenkt hij alles aan een goed doel. Wat zou jij doen als je de jackpot won?

Arabian Nights

Het gewonnen bedrag ligt dit keer iets lager dan de gemiddelde winst van €1.212.316, maar het lijkt ons sterk dat de winnaar daarvan wakker zal liggen. Hij heeft in ieder geval een bedrag in de wacht gesleept dat vele malen hoger ligt dan de minimale jackpot van €125.000.

Dit minimale bedrag geldt voor zowel de progressieve als de lokale jackpot, al loopt de progressieve jackpot over het algemeen wel hoger op.

De gokkast op zich is vrij simpel en bestaat uit 5 rollen met 10 inzetlijnen. Er is echter slechts 1 spelniveau, er kan wel gekozen worden voor het aantal inzetlijnen waarop gespeeld wordt. Je kunt daarom inzetten vanaf €0,50 tot €5,00 per ronde.

Om je winstkansen te vergroten bestaat er een Wild symbool, dit is een afbeelding van een Arabier die zijn best doet jou een jackpot te bezorgen. Zodra je namelijk 5 afbeeldingen van hem op rij hebt, win je de jackpot. Ook bestaan er Scatter symbolen waarmee je freespins in de wacht kunt slepen. Wanneer je iets wint tijdens de freespins wordt dit in drievoud uitbetaald. Dit spel is dus zeker de moeite waard om te spelen! Dit kan bij onder andere bij Amsterdams Casino.