Luckland

Advertisement

Het regent bonussen bij LuckLand

Het regent bonussen bij LuckLandHet zonnetje heeft eindelijk zijn weg gevonden naar Nederland en plaatsgemaakt voor de enorme bonusregen die nu valt bij LuckLand. Niet alleen voor nieuwe, maar ook voor bestaande spelers zijn er nu veel aantrekkelijke bonussen beschikbaar. Lees dus snel verder om te lezen wat de meest actuele aanbiedingen zijn! Let er wel op dat de welkomstbonus beperkt en maar voor 48 uur geldig is. Wees dus op tijd!

Welkomstbonus

Er zijn vanaf nu welkomstpakketten ter waarde van €1.000 beschikbaar, maar wees er snel bij, want deze aanbieding is maar 48 uur geldig! Heb je één van deze pakketten weten te bemachtigen? Dan krijg je allereerst een bonus van 100% tot €400 na je eerste storting, daarnaast ontvang je na je tweede storting een bonus van 50% tot €200 en als laatste ontvang je een bonus van 150% tot €400 na je derde storting. Dit betekent dus dat je tot €1.000 aan bonussen kunt ontvangen na het plaatsen van slechts drie stortingen.

Voor bestaande spelers

Ben je een bestaande speler en heb je al vaker gestort? Dan heb je nu recht op een bonus uit de `Mega Fun Casino weeks`. Het bedrag dat je hiervoor als bonus ontvangt, hangt af van hoeveel je stort. Stort je €30 tot €50 dan ontvang je een bonus van 20%, bij een storting van €51 tot €100 ontvang je een bonus van 30% en stort je €101 of meer dan ontvang je een bonus van 40% tot €100.

Daarnaast maak je elke week kans op een cashback tot wel €2.000! Speel van donderdag tot woensdag en als het niet jouw geluksweek is geweest, ontvang je 5% terug. Het enige dat je hiervoor te doen is op donderdag contact op te nemen via de live chat.

Ook is het aan te raden om je inbox in de gaten te houden omdat er regelmatig bonussen voorbijkomen.

Waar wacht je dus nog op? Log direct in op je LuckLand account of maak er één aan via onze LuckLand recensiepagina en sleep de felbegeerde welkomstbonus in de wacht!