Tiki Wonders

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Tiki Wonders

Tiki Wonders van Netent is een mooi vormgegeven gokkast die je meeneemt naar het tropische Hawaï. Je krijgt hierdoor helemaal zin in vakantie en wie weet?! Als jij een van die progressieve jackpots wint kan die vakantie zomaar dichterbij zijn dan je denkt! En ook wanneer je de jackpot niet wint kom je nog behoorlijk ver met de overige mooie prijzen die te winnen zijn. Ga je mee op vakantie?

Het thema van Tiki Wonders

De Tiki Wonders gokkast heeft het heerlijke Hawaï als thema. De symbolen in het spel bevatten afbeeldingen van alles wat je op het eiland tegen kan komen. Hula dames, dolfijnen, cocktails, kokosnoten, kortom alles wat je nodig hebt voor het ultieme vakantiegevoel. Het geruis van de zee en het gefluit van de tropische vogels maken het geheel helemaal af.

Spelfuncties gokkast Tiki Wonders

De Tiki Wonders speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 30 winlijnen en heeft 2 verschillende progressieve jackpots. Je kan een van deze progressieve jackpots winnen door 4 of 5 sterren te verzamelen op de rol. 4 of 5 sterren betekent dus jackpot! En hoe hoger de inzet hoe groter de kans op de jackpot. Maar wees gerust, er valt natuurlijk wel meer te winnen dan deze twee jackpots. Ook de scatters, free spins en wild symbolen zorgen voor leuke winsten.

De bediening van Gokkast Tiki Wonders

Bij de Tiki Wonders gokkast kan je kiezen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Naast de muntwaarde en het inzetniveau heb je ook nog de keuze uit het aantal winlijnen waarmee je speelt, met een maximaal aantal winlijnen van 30. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 30 winlijnen. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.30 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 60 In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Winnende combinaties moeten beginnen op de uiterst linker rol en opeenvolgend naar rechts lopen. De hoogste winst per actieve winlijn wordt uitbetaald en heb je gelijktijdige winsten op meerdere winlijnen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Tiki Wonders gokkast recensie

De Tiki Wonders gokkast is heerlijk zonnig vormgegeven gokkast met net zulke zonnige winkansen. De afbeeldingen en de achtergrondgeluiden zorgen voor een tropische vakantiesfeer en de mooie prijzen die je kunt winnen zorgen er misschien wel voor dat jij binnenkort ook echt op dat strand ligt met een cocktail in je hand. Wie wilt dat nou niet?

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus