Super Lucky Frog

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Super Lucky Frog

Super Lucky Frog van Netent is een kleurrijke gokkast die je meeneemt naar een sprookjes wereld met elfjes, eenhoorns, kikkers met kroontjes en nog veel meer bekende figuren. Met zijn lage minimum inzet en niet al te hoge maximum inzet is het een vrij 'laagdrempelige' gokkast waarmee je je met niet al te veel geld lekker een tijdje kan vermaken. Toch is een leuke winst wel degelijk mogelijk. Deze speelautomaat heeft namelijk 3 progressieve jackpots. Super Lucky Frog kan jou dus super lucky maken!

Het thema van Super Lucky Frog

Zoals hierboven ook al even naar voren kwam is het meteen al wel duidelijk wat het thema van deze speelautomaat is. De elfjes, kikkers, en eenhoorns vliegen je om de oren. En ook Robin Hood komt nog even gedag zeggen als Wild symbool. Het gekwaak van de kikkers en het geluid van de voorbij vliegende elfjes maken het beeld van het sprookjesbos waarin je je begeeft compleet. Deze kleurvolle speelautomaat is zeker een lust voor het oog.

Spelfuncties gokkast Super Lucky Frog

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 25 vaste winlijnen. Er kunnen allerlei verschillende winnende combinaties gemaakt worden en je kan zelf aangeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen. De Super Lucky Frog heeft 3 verschillende progressieve jackpots. Je kan een van de progressieve jackpots winnen als je 3 of meer bonusspel symbolen op een actieve winlijn krijgt. Mocht je wat deze jackpots betreft misgrijpen dan zorgen de scatters, free spins en wild symbolen alsnog voor leuke winsten. Hoe hoger je inzet in het hoofdspel hoe meer kans op een mooie prijs in het bonusspel.

De bediening van gokkast Super Lucky Frog

Bij de Super Lucky Frog gokkast kan je kiezen tussen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50. De muntwaarde kun je in totaal 4 maal per winlijn en per draai inzetten. Het inzet niveau varieert dus van 1 tot en met 4. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Daarnaast heb je ook nog 25 winlijnen. Je kan elke munt dus 4x per winlijn inzetten maal 25 winlijnen. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 25 winlijnen.

Minimum inzet: inzetniveau 1 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.25 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 25 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 50

In het winplan vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op te vragen en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Super Lucky Frog gokkast recensie

De Super Lucky Frog gokkast is een leuk vormgegeven gokkast met niet veel hoge maar wel mooie winkansen. Het vrolijk ogende spel is vooral prima om te spelen wanneer je een keer met wat lagere inzet aan de slag wilt en wilt genieten van een kleurvol en sprankelend vormgegeven gokkast

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus