Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Pyramid

Altijd al een avonturier willen zijn? Met de speelautomaat Pyramid word je meegezogen in de wereld van farao’s en piramides. Softwareontwikkelaar Netent heeft ervoor gezorgd dat jij je waant in het oude Egypte door de prachtige symbolen, kleuren en soundeffects. Vind de juiste schatten die verborgen liggen in de piramide en beschermd worden door de farao. Gebruik hiervoor Wild Symbolen, vermenigvuldigers en de geavanceerde Avalanche feature.

Het thema van gokkast Pyramid

Dit spel is doordrongen van Egyptische mythologie. De belangrijkste en meeste vereerd god Ra is te zien aan de zijkant van de gokkast. Zoals de god om meerdere rollen bekend staat, speel je de Pyramid ook met afzonderlijke rollen. Ook de scarabee is een veel terugkomend symbool.

Spelfuncties gokkast Pyramid

Bij Pyramid zijn er maar liefst 720 manieren om te winnen. Er zijn 5 afzonderlijke rollen met 3-4-5-4-3 rijen. Vorm een winnende combinatie met 3 of meer dezelfde symbolen die op wat voor manier dan ook grenzen aan elkaar. Bepaal zelf de waarde van je munt van 1 tot en met 10 en vanaf €0,01 tot 2,00. Vergeet niet de Avalanche (multiplier), symbool vervangende Wilds en de Wilds generation. Gebruik de Avalanche om symbolen als een lawine naar beneden te laten storten. Met winnende combinaties volgen er automatisch (gratis) nieuwe avalanches. De multiplier modus zorgt er voor dat van een winnende combinatie de winst weer wordt verdubbeld. Hij loopt op met factor x 1, met een max. van een vermenigvuldiging x 10 die uitgekeerd worden. Wanneer je deze heeft behaald zullen ook daarop volgende winsten van Avalanche tienvoudig worden uitgekeerd. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 10 munten = 10 munten x muntwaarde € 0,01 = € 0,10 Maximum inzet: inzetniveau 10 x 10 munten = 100 x muntwaarde € 2,00 = € 200

De bediening van gokkast Pyramid

De bediening van deze gratis gokkasten spreek voor zich. Het is ook een gemak dat deze evenals andere gokkasten lijkt op andere Netent online casinospellen. Er zijn standaard spelinstellingen, pas deze naar gelieve aan. Zie hiervoor de vier kleine symbolen linksonder van de speelautomaat. Wijzig gerust instellingen met betrekking tot geluid en raadpleeg de spelregels. Ook is er het bekende steeksleuteltje. Wanneer je hier op klikt zijn er nog extra instellingen te raadplegen/wijzigen: snel draaien, intro, spatiebalk om te draaien en de spelgeschiedenis. Ook de besturing van Pyramid is gelijk aan andere speelautomaten van Netent. Er zijn verschillende buttons die je kan gebruiken voor inzet, niveau, autoplay, midden knop, max inzet, muntwaarde en munten.

Conclusie Pyramid gokkast recensie

Wederom een parel van softwareontwikkelaar NetEnt. Het thema is tot in de puntjes doorgevoerd en je waant je met Pyramid gokkast echt in het oude Egypte. Daarnaast is het spelen zeker een kijkje waard door het grote aantal winlijnen, maar liefst 720! Ook de Avalanche en de Avalanche multiplier, maken het tot een spannend en uitdagend spel. Dit is een speelautomaat die je niet mag overslaan!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus