Mega Fortune Dreams

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams is een nieuwere en modernere versie van de Netent gokkast Mega Fortune. Het ontwerp van het spel en zijn verschillende symbolen is een lust voor het oog. Naast deze mooie vormgeving heeft de gokkast uiteraard nog veel meer te bieden zoals free spins, vermenigvuldigers, re-spins en maar liefst 3 jackpots. Dit zijn progressieve jackpots waarvan de Mega Jackpot op kan lopen tot miljoenen! Je kunt deze speelautomaat gratis online spelen met een gigantisch rad van fortuin, 20 winlijnen en een hele hoop speel en win mogelijkheden. De gokkast is ook perfect mobiel beschikbaar door een speciale mobiele uitgave, wat er voor zorgt dat je altijd en overal een gok met deze speelautomaat kunt wagen.

Het thema van gokkast Mega Fortune Dreams

Zoals de naam van deze gokkast een beetje al doet verklappen is het thema van de gokkast fortuin, luxe, juwelen, kortom alles wat bij het leven van een miljonair hoort. Het geluid van rinkelend geld en applaus in combinatie met lounge muziek en het beeld van een luxe jacht, een strand en palmbomen op de achtergrond sterken dit thema nog meer aan. Wil je alvast genieten van het miljonairs leven dat deze gokkast misschien wel waar voor jou gaat maken, dan is deze speelautomaat zeker een goede keuze.

Spelfuncties gokkast Mega Fortune Dreams

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste wedlijnen die altijd ingeschakeld zijn ongeacht de inzet. Het inzetniveau en de muntwaarden zijn instelbaar en winnende wedlijnen worden gevormd door minstens 3, van links naar rechts, dezelfde symbolen op een wedlijn. Speciale speleigenschappen van deze gokkast zijn de symbool vervangende wilds, re-spins, scatters die de freespin modus activeren, vermenigvuldigers en een bonus spel met 3 jackpots bestaande uit een rad van fortuin.

De bediening van gokkast Mega Fortune Dreams

Bij Mega Fortune Dreams gokkast kan je kiezen tussen 4 inzetniveaus en 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00, waarbij het inzetniveau het aantal munten per wedlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. De minimum inzet is € 0,20 cent met de volgende berekening:1 x 20 wed lijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20. De maximum inzet is €80 met de berekening: 4 x 20 wed lijnen x muntwaarde € 1,00 = € 80 In de uitbetalingstabel vind je terug wat je gewonnen hebt en wat de waarde is van de symbolen. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, de spelregels op de vragen en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Mega Fortune Dreams gokkast recensie

De Mega Fortune Dreams gokkast is een zeer mooi vormgegeven speelautomaat die waarschijnlijk bijna iedereen qua thema wel aan zal spreken. Je speelt natuurlijk voornamelijk voor het geld en geld is wat deze gokkast ook uitstraalt. Het is een makkelijk bedienbare gokkast met veel winkansen wat het erg aantrekkelijk maakt om voor deze gokkast te kiezen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus