Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Icy Wonders

Icy Wonders van Netent is een grappig en speels vormgegeven gokkast. Van de ijzige beelden krijg je een beetje de bibbers maar de mooie prijzen, het leuke bonusspel en de 2 progressieve jackpots zorgen wel weer voor een warm gevoel. Hoe meer mensen dit spel spelen hoe hoger de jackpot en hoe hoger jouw inzet hoe meer kans op deze mooie jackpot! Waag eens een gokje op deze Noordpool.

Het thema van Icy Wonders

De Icy Wonders gokkast heeft het ijzige thema de Noordpool. De symbolen in het spel bevatten afbeeldingen van o.a. de bewoners van de Noordpool en hun onderkomen. Pinguïns, husky's, ijsberen en walrussen moeten rijen vormen met hun soortgenoot zodat jij kans maakt op mooie prijzen. Op de achtergrond hoor je de pinguïns die zich klaarmaken voor het bonusspel en het geruis van het ijskoude water. Brrrr

Spelfuncties gokkast Icy Wonders

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen en 30 winlijnen. De Icy Wonders speelautomaat heeft 2 verschillende progressieve jackpots. Je kan een van de progressieve jackpots winnen door 4 of 5 sterren te verzamelen op de rol. 4 of 5 sterren betekent de jackpot! Er valt natuurlijk niet alleen wat te winnen door middel van de jackpot, maar ook de scatters, free spins en wild symbolen en een grappig bonusspel zorgen voor leuke winsten. En natuurlijk geldt voor deze speelautomaat ook, hoe hoger de inzet hoe groter de kans op die jackpot.

De bediening van gokkast Icy Wonders

Bij de Icy Wonders gokkast kan je kiezen tussen uit 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50 en 4 inzetniveaus. Het inzetniveau is het aantal munten per winlijn waarmee je speelt en de muntwaarde is het bedrag wat een munt waard is. Naast de muntwaarde en het inzetniveau heb je ook nog de keuze uit het aantal winlijnen waarmee je speelt, met een maximaal aantal winlijnen van 30. Hieronder vind je de minimum en maximum inzet voor deze gokkast bij het gebruik van 30 winlijnen. Minimum inzet: inzetniveau 1 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.01 = € 0.30 Maximum inzet: inzetniveau 4 x 30 winlijnen x muntwaarde € 0.50 = € 60 In het uitbetalingsschema vind je de winnende combinaties terug en de uitkeringen hiervan. Het winplan open je door op de knop Paytable te klikken, links in het scherm. Overige spelinstellingen vind je linksonder in het speelscherm van de gokautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten, het spel op automatisch spelen te zetten en daarnaast kom je door middel van het klikken op het steeksleuteltje bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Icy Wonders gokkast recensie

De Icy Wonders gokkast is vooral een heel erg leuk vormgegeven gokkast met net zulke leuke winkansen. De afbeeldingen, de achtergrondgeluiden en het grappige bonusspel zorgen voor een leuke ongecompliceerde speel belevenis. Zet je muts op en trek je warme sokken maar aan, want het wordt een koud tripje naar de Noordpool!

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus