Fortune Teller

« Overzicht gokkasten

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Fortune Teller

Fortune Teller is weer een leuke creatie van Netent die valt onder de categorie gokkasten. In deze speelautomaat maak je kennis met een toekomst voorspellende zigeuner die met behulp van tarot kaarten een blik in de toekomst werpt. Dit gokkast heeft een uitkeringspercentage van 93,3% en is tevens te spelen op de mobiele toestellen.

Het thema van gokkast Fortune Teller

Fortune Teller is gebaseerd op een toekomst voorspellende zigeuner vrouw die met behulp van tarot kaarten en een glazen bol de toekomst kan voorspellen. Tarot kaarten worden hedendaags nog steeds gebruikt en vinden zijn oorsprong in het huidige Roemenië en Italië. De zigeuners die er vaak op uit trokken in karavaans van woonwagens, verdienden hun geld met het maken van muziek en het voorspellen van de toekomst aan de bewoners. Op de rollen vind je dan ook symbolen terug van onder andere een tamboerijn, een woonwagen, de aantrekkelijke zigeuner en natuurlijk de tarot kaarten en de glazen bol.

De spelfuncties van gokkast Fortune Teller

Fortune Teller beschikt niet over ingewikkelde bonus functies of gecompliceerde spelregels. De symbolen op de rollen hebben uiteraard allemaal een verschillende waarde en afhankelijk van de 15 verschillende winlijnen, het inzetniveau en de muntwaarde wordt de winst bepaald.

Fortune Teller beschikt over een interessant bonusspel dat wordt geactiveerd wanneer je drie of meer waarzegsters op de rollen krijgt. Tijdens het bonusspel krijg je verschillende tarot kaarten te zien die je kunt omdraaien om aantrekkelijke prijzen te winnen.

Het Wild symbool wordt weergegeven als het 'zodiac' (of horoscoopwiel). Wanneer je er 2 of meer op de rollen ziet verschijnen, kan dit een leuke winst opleveren. De Wild symbolen vervangen alle andere symbolen en zorgen voor de hoogst uitkeerbare winst.

De glazen bol staat voor het Scatter symbool. Je winst wordt hiermee verdubbeld. Heb je 3 of meer Scatters op de rollen dan ontvang je 12 freespins waarbij je winst 3 keer wordt vermenigvuldigd. Natuurlijk kun je tijdens deze freespins ook weer nieuwe freespins ontvangen als je geluk hebt.

De bediening van gokkast Fortune Teller

Tijdens of voor dat je het spel begint, kun je verschillende instellingen wijzigen. Zo kun je het volume niveau aanpassen of helemaal uitzetten, de win tabellen bekijken, de spelgeschiedenis bekijken, de knop 'Autoplay' gebruiken en natuurlijk je inzetniveau en de muntwaarde instellen. Deze muntwaarden lopen als volgt op: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en tot slot €1.

Conclusie Fortune Teller gokkast recensie

De gokkast Fortune Teller beschikt, in tegenstelling tot de meeste andere Netent spellen, niet over filmpjes en intro's. Dit mag de pret echter niet drukken. De symbolen zijn allemaal erg toepasselijk op het onderwerp en de bonus ronde is een leuke afwisseling tijdens het spelen en kan voor een flinke winst zorgen. De eenvoudigheid van dit slotspel is tevens de charme van het spel. Het is makkelijk te begrijpen, de spelregels zijn duidelijk en het plezier van spelen is groot. Kortom, weer een geslaagde creatie van Netent zoals je dat gewend bent van deze spelontwerper.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus