Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Flowers

De Gokkast Flowers van Netent is toepasselijk in de lente van 2012 gaan bloeien. Deze speelautomaat met een uitkeringspercentage van 96,3% zet letterlijk de bloemetjes buiten. Met vrolijke maar ook enkele schrikbarende bloemen op de rollen is deze gokkast een leuke verschijning op zowel de desktop als op de mobiele toestellen. Je hoeft geen groene vingers te hebben om dit spel onder de knie te krijgen.

Het thema van gokkast Flowers

Op de gokkast Flowers staan bloemen centraal. Op de rollen vind je dan ook afbeeldingen als: rozen, zonnebloemen, lotussen en een vleesetende plant. Ook de zon en het regenwolkje zijn niet weg te denken uit de belevingswereld van de achtertuin.

De spelfuncties van gokkast Flowers

De zojuist genoemde symbolen hebben allemaal een andere waarde. De volgorde waarin deze op de rollen verschijnen hebben, samen met de winlijnen, invloed op het gewonnen bedrag dat je ontvangt. Behalve de bloemen en planten zijn er ook afbeeldingen te vinden van het zonnetje en het regenwolkje. Het lachende zonnetje staat voor de Wild symbolen en het regenwolkje vertegenwoordigt de Freespins.

Het Wild symbool vervangt elk ander symbool op de rollen en zorgt voor de hoogst mogelijke winst die je kunt behalen in combinatie met de andere symbolen. Tijdens de Freespin mode kunnen deze Wilds ook fungeren als 'Stacked Wilds' waarbij de zonnetjes worden opgestapeld op een enkele rol terwijl de andere rollen doordraaien voor een optimale combinatie.

Het regenwolkje dient als Freespin symbool. Wanneer je er vier of meer op je rollen krijgt, wordt de 'Freespin mode' geactiveerd. Tijdens deze 'Freespin mode' worden je verdiensten maal 3 vermenigvuldigd. Tijdens deze modus kun je natuurlijk ook weer freespins verdienen die je vervolgens gewoon weer kunt optellen bij de huidige freespins.

De bediening van gokkast Flowers

Het slotspel Flowers bevat 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. Je kunt er voor kiezen om op alle winlijnen te spelen of enkel op de gekozen winlijnen. Er zijn opties om het spel naar wens aan te passen. Zo kun je er voor kiezen om het volume aan te passen of om helemaal uit te zetten, gebruik te maken van de 'Autoplay' knop zodat je niet telkens op 'Spin' hoeft te klikken en je kunt natuurlijk je muntwaarde instellen. Deze loopt als volgt: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, en tenslotte €0.50. Je totale inzet is afhankelijk van je gekozen muntwaarde en het inzetniveau dat je kiest. Ook is er de optie om de spelgeschiedenis terug te kijken indien je dat wenst. Allemaal met een druk op de duidelijk aangegeven knoppen.

Conclusie Flowers gokkast recensie

Flowers is een makkelijk en overzichtelijke gokkast. Je hoeft niet lang te oefenen voor dat je de spelregels en functies onder de knie hebt. Omdat Flowers ook beschikbaar is voor de mobiele toestellen, is het een groot succes voor de Netent spellen liefhebbers. Flowers beschikt niet over aanwezige achtergrond muziek of speciale filmpjes die je van andere Netent speelautomaten gewend bent. Ondanks deze 'gebreken' is Flowers een zeer geliefde gokkast die al jaren mee gaat.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus