Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Fisticuffs

Fisticuffs is een succesvolle gokkast Netent. Het valt onder de videoslot spellen die op een sportief thema zijn gericht. Fisticuffs is gebaseerd op een bokswedstrijd uit de jaren 1900 en heeft een royale uitkeringspercentage van 96,7%. Door de simpele spel ervaring zonder al te veel poespas is Fisticuffs een prettig te spelen speelautomaat, of dat je nu van boksen houdt of niet. Om deze reden is Fisticuffs ook op de mobiele toestellen speelbaar.

Het thema van gokkast Fisticuffs

Fisticuffs draait om een bokswedstrijd uit de jaren 1900. In deze tijd van de Amerikaanse drooglegging en de opbloeiende Maffia, was een bokswedstrijd een aantrekkelijke en betaalbare manier van vermaak. Er werd stiekem veel geld ingezet op de wedstrijden en elke bokser, van welke komaf dan ook, kon zich kwalificeren voor een landelijke titel. De afbeeldingen op de rollen verwijzen allen naar deze glorieuze tijd en vooral de dikke trainer met zijn sigaar geeft een goed beeld over deze periode.

De spelfuncties van gokkast Fisticuffs

Fisticuffs is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en bevat 10 winlijnen. Er zijn verschillende combinaties mogelijk om te winnen. Dit wordt interessanter gemaakt door de zogenaamde 'Win Both Ways' functie, de 'Straight Wilds', de 'Diagonal Wilds' en de 'Boxing Feature Re-spins'. Met de 'Win Both Ways' functie wordt bedoeld dat de winlijnen niet alleen van links naar rechts lopen maar ook van rechts naar links. De 'Straight Wilds' zijn, dienen net als gewone Wilds, om een symbool in de rollen te vervangen voor de hoogst mogelijk winst. Het enige verschil is dat de 'Straight Wilds' alleen maar op de derde rol kunnen verschijnen. De 'Diagonal Wilds' verschijnen enkel en alleen op de 2de en 4de rol. Wanneer 1 of 2 'Diagonal Wilds' diagonaal naast de 'Straight Wild' verschijnen, zal deze een flinke klap uitdelen zodat de 'Straight Wild' ook op de positie boven of onder de 'Diagonal Wild' zal verschijnen. Dan heb je ook nog de 'Stacked Wilds'. Deze verschijnen alleen op de 1ste en de 5de rol. En natuurlijk de normale Wilds die alle symbolen vervangen overal op de rollen. De 'Boxing Feature Re-spins' komen voor wanneer de boven genoemde 'Diagonal Wilds' en de 'Straight Wilds' elkaar treffen. De Wilds blijven staan terwijl de rollen door draaien.

De bediening van gokkast Fisticuffs

Natuurlijk kun je, zoals je gewend bent van Netent gokkasten, het volume niveau aanpassen of uitzetten, snel en makkelijk de speluitleg bekijken en voor 'Autoplay' kiezen zodat je niet telkens op de knop hoeft te drukken. De muntwaarde is aan te passen in: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20, €0.50 en €1. Het inzetniveau is in 10 verschillende stappen aan te passen. Je kunt er ook voor kiezen om op de spatiebalk te drukken in plaats van op de 'Spin' knop.

Conclusie Fisticuffs gokkast recensie

Fisticuffs is een makkelijk te begrijpen gokkast. De spelregels zijn duidelijk en door dat deze speelautomaat ook op de mobiele toestellen te spelen is, staat het garant voor veel speel plezier. Na de eerste ronde zullen er ongetwijfeld nog meer volgen.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus