Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus

Speluitleg

Gokkast Disco Spins

De Disco Spins gokkast van Netent is een kleurvolle leuk vormgegeven gokkast met veel winkansen. Met de minimum inzet van € 0,20 en de maximum inzet van € 200 kan iedereen wel uit de voeten, of je nou een heel laag of een heel hoog budget hebt. Daarnaast heeft de Disco Spins speelautomaat mooie speleigenschappen zoals 2 soorten Free Spins, Scatters en Wild Symbolen.

Het thema van gokkast Disco Spins

Disco Spins heeft het feestelijke, gezellige en flitsende disco thema uit het begin van de jaren zeventig. Naast de dansende discogangers die in hun typische disco outfit hun boogie moves showen, verandert de kleur van de vloer op de beat van de muziek en spetteren de sterren van de symbolen af. Natuurlijk is de muziek ook een en al disco en ontbreken de disco lichtbollen en felle kleuren niet. Dus als je van het disco tijdperk houdt dan is dit zeker een gokkast die je eens uit moet proberen!

Spelfuncties gokkast Disco Spins

De speelautomaat is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste wedlijnen. Het inzetniveau en de muntwaarden zijn elke ronde weer opnieuw in te stellen. Speciale speleigenschappen van de Disco Spins gokkast zijn de symbool vervangende wilds, scatters en 2 verschilleden freespins. De kleuren van de outfit van de discogangers zijn in dit spel erg belangrijk. Is de dansvloer dezelfde kleur als de outfit dan verandert dit symbool in een joker.

De bediening van gokkast Disco Spins

Bij de Disco Spins gokkast kan je kiezen uit 10 inzetniveaus en 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1, waarbij het inzetniveau het aantal munten per wedlijn is waarmee je speelt en de muntwaarde het bedrag wat een munt waard is. Het bedrag wat je inzet per speelronde is dus de inzet vermenigvuldigd met de muntwaarde. De minimum inzet is € 0,20 cent met de volgende berekening: 1 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 0,01 = € 0,20. De maximum inzet is €200 met de berekening: 10 x 20 wedlijnen x muntwaarde € 1 = € 200 Linksonder in het speelscherm vind je het winplan waarin je terug kan vinden hoeveel munten je wint bij welke combinaties en wat jouw huidige winst is. Een winlijn van Disco Spins kan zowel van links naar rechts als van rechts naar links lopen. Alleen de hoogste winst van een winnende combinatie op een wedlijn wordt uitgekeerd. Wanneer er via meerdere combinaties prijzen vallen dan worden deze bij elkaar opgeteld. Overige spelinstellingen vind je ook linksonder in het speelscherm van de speelautomaat. Hier kun je onder andere ervoor kiezen het geluid uit of aan te zetten en het spel op automatisch spelen te zetten. Door middel van het klikken op het steeksleuteltje kom je bij nog enkele aanvullende instellingen.

Conclusie Disco Spins gokkast recensie

De Disco Spins gokkast is een hele leuke en kleurrijke gokkast. Hou je van een feestje en muziek dan is dit zeker de juiste gokkast voor jou. Niet onbelangrijk om te weten is dat vooral de features in dit spel voor de winkansen zorgen en dat je met zowel een hele lage inzet als een hele hoge inzet kan spelen. Misschien zijn de winsten zelf niet ongelooflijk hoog maar de verlies kansen zijn dat ook niet. Dit zorgt ervoor dat je jezelf een behoorlijk tijd zoet kan houden met deze gokkast.

Totaal €850 + 150 Starburst freespins

Claim Bonus