Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Holdtimer

holdtimer

De simbat gokkast Holdtimer is een traditionele gokkast met een basis- een een bovenspel dat op afzonderlijke rollen worden gespeeld en waarbij het Ster symbool extra punten oplevert.

Bij de Holdtimer gokkast wordt het basisspel op de onderste drie rollen gespeeld met inzet van 1 credit per draai ter waarde van 10 eurocent. Er wordt gespeeld op 1 winlijn en deze is te zien door de dunne lijn die over de middelste symbolen op de rollen loopt. De prijzen die er te winnen zijn staan afgebeeld in het winschema dat je onder de onderste rollen ziet staanen het Ster symbool vormt hierop een uitzondering. Deze levert kriskras ook al een prijs op van 20 punten. Als er voldoende punten zijn verzameld kun je met de Choose Game knop kiezen voor het bovenspel wat gespeeld wordt met een inzet van 5 of 10 credits per draai.

Het bovenspel van de Holdtimer wordt op de bovenste drie rollen gespeeld en dan zijn er 5 actieve winlijnen. De inzet voor het bovenspel is 5 of 10 credits per draai. De winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen zie je afgebeeld in het winschema onder de drie bovenste rollen. Als je met een inzet van 10 credits per draai speelt dan is ook in het bovenspel de Hold functie actief en worden de rollen met een gunstige positie vastgehouden tot de volgende draai. Als je 200 punten op de meters van het bovenspel hebt verzameld gaan deze automatisch naar de creditmeter van het basisspel.

Speel gokkast Holdtimer