Casumo

Advertisement

Casumo stuurde 4 winnaars gratis naar Japan!

Casumo stuurde 4 winnaars gratis naar Japan!Casumo organiseerde onlangs een prachtige actie voor vier gelukkige winnaars. Op 18 mei mochten deze op uitstap naar Japan. Ze werden daar 3 nachten lang in de watten gelegd met een verblijf in een vijf sterren hotel in Tokyo. Bovendien konden ze genieten van een wedstrijd sumo-worstelen.

Wat is sumo-worstelen?

Sumo-worstelen is een martial art die is ontstaan in Japan en ook enkel daar professioneel wordt beoefend. Het moderne sumo-worstelen houdt zich vast aan traditionele waarden. Zo gooien ze zout in de gevechtsring om hem te reinigen en stampen ze met hun voeten om alle kwade energie weer in de grond te stampen. Deze rituelen zorgen voor een waar spektakel voor de toeschouwers.

De reis

De dag van aankomst mochten de winnaars van deze Casumo-actie meteen op ceremonie, waar ze thee geserveerd kregen. Zo werden ze meteen ondergedompeld in de Japanse cultuur en bereikten ze een moment van complete Zen. Later die dag mochten de gelukkige winnaars zich verwachten aan een fantastische wedstrijd sumo-worstelen in het Ryogokan Kokugikan Sumo Stadium. Het toernooi duurde 15 dagen en zij mochten de wedstrijden op dag 13 meemaken. Ze aanschouwden dus enkele van ‘s werelds beste sumoworstelaars.

Na de wedstrijd werden de winnaars nog getrakteerd op een fantastisch avondmaal in het bekende Ginza District in Tokyo. Daar mochten ze genieten van een heerlijke sushi maaltijd, en dat in een typisch Japanse stijl: aan een lage tafel, op de blote voeten en zittend op kussens op de vloer.

Op dag twee hadden de gelukkigen de tijd om Tokyo te ontdekken. Ze bezochtten de Asakusa markt met de souvenir standjes en ook de Sensoji Boeddhistische tempel, die al sinds de zevende eeuw bestaat. R.K., één van de winnaars vond het zo leuk in Japan, dat hij besloot om niet terug naar huis te keren. Hij liet zelfs zijn familie overvliegen om een nieuw leven te beginnen in Japan, het land van onze Casumo mascotte.

Hou zeker onze website in het oog en maak kans op meer van dit soort topprijzen. Wie weet verandert het je leven wel zo drastisch als deze winnaar!