Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbatgokkast Supertron

supertronDe mooie Simbatgokkast Supertron is een van de gokkasten waarbij je een basisspel speelt en een vervolgspel. Bij het basisspel maak je kans op mystery prijzen en bij het vervolgspel maak je extra kans op punten doordat er, afhankelijk van je inzet, tot wel 16 verschillende win combinaties mogelijk zijn.

Je begint op de Supertron met het spelen van het basisspel. Dit speel je op de onderste rollen met inzet van 1 credit per draai. De winnende lijn zie je over de middelste symbolen lopen. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen emt het Head/Tail spel. Met het symbool van de S maak je kans op het winnen van een mooie mystery prijs.

Als je voldoende punten hebt gewonnen dan kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste vier rollen en je kunt dan met inzet van 4,8 of 16 punten per draai spelen. Speel je met inzet van 8 punten dan gelden de winnende combinaties op de rollen 1, 2 en 3 en 2, 3 en 4. Speel je met inzet van 16 punten dan gelden de combinaties ook op de rollen 1, 2 en 4 en 1, 3 en 4. Dus hoe hoger je inzet, des te meer kansen je hebt op het winnen van heel veel credits. Kijk op de wintabel naar de winnende combinaties en bijbehorende prijzen.

Speel gokkast Supertron