Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Turboplay

turboplayDe Simbat gokkast Turboplay is een gokkast met een basisspel en een vervolgspel. Voor extra winkansen is er een Joker symbool. Deze levert kriskras mooie mystery prijzen op. Als je de Turboplay gaat spelen mag je zelf keizen waar je mee wilt beginnen. Je kunt starten met het basisspel maar als je genoeg punten op je meter hebt dan kun je ook gelijk het vervolgspel gaan spelen. Bij het vervolgspel zijn er ook weer extra prijzen te winnen met het symbool van de Joker.

Het basisspel wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai op 1 actieve winlijn. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Gamble functie. Uiteraard kun je ze ook gelijk innen door op de Collect knop te klikken. Alle prijzen die je kunt winnen zijn afgebeeld in het winschema op de gokkast. Met de joker symbolen maak je kans op een mooie mystery prijs. Deze tellen kriskras als winnende combinatie en kunnen je een prijs tot 200 punten extra opleveren.

Het vervolgspel van de Turboplay speel je met inzet van 4 of 16 punten per draai. Alle symbolen leveren je kriskras een prijs op maar zij moeten wel verschijnen op aaneensluitende rollen. Als je met de hoogste inzet van 16 punten speelt dan krijg je voor elke Joker die op de rollen verschijnt een mystery prijs tot 200 punten.

Speel gokkast Turboplay