Nieuwe Simbat Gokkasten

Advertisement

Simbat gokkast Red Alert

redalertDe Red Alert fruitmachine van Simbat is een gokkast met veel mogelijkheden. Er is een basisspel en een vervolgspel welke op afzonderlijke rollen worden gespeeld. Het vervolgspel kun je spelen met hoge inzetten, tot wel 50 punten per draai. Bij het vervolgspel maak je tijdens een bijzondere spelfeature kans om met 1 draai wel 4000 punten te winnen.

Je begint met het spelen van het basisspel op de onderste drie rollen met inzet van 1 punt per draai. Heb je een combinatie zoals afgebeeld op het schema naast de rollen dan win je de bijbehorende prijs. Het symbool van het vraagteken levert je een mystery prijs op als ze verschijnen zoals ze zijn afgebeeld naast het winschema. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de speciale gokfunctie. Hierbij kun je doorgokken tot 200 punten.

Heb je genoeg punten verzameld dan kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel. Dit speel je op de bovenste drie rollen met inzet van 5, 15, 20, 40 of 50 punten per draai. Er zijn dan 5 winlijnen waar je op speelt waardoor je winkans aanzienlijk hoger wordt. Speel je met inzet van 50 credits per draai en krijg je dan drie Red Alert logo’s op de rollen dan wordt er een speciale spelfeature geactiveerd. Hierbij wordt er gratis gespeeld tot er een prijs wordt gewonnen. Er zijn dan bij 1 draai tot wel 4000 punten te winnen.

Speel gokkast Red Alert